Deac pune condiții ca să rămână la CFR. Declarație tulburătoare: ”Lumea a început să mă înjure la Cluj”

Deac pune condiții ca să rămână la CFR. Declarație tulburătoare: ”Lumea a început să mă înjure la Cluj”
Ciprian Deac a pus condiții conducerii lui CFR Cluj pentru a continua la club și din sezonul următor. Mijlocașul de 31 ani s-a arătat deranjat și de atitutinea anumitor fani, care au început să-l înjure prin oraș.

La finalul partidei cu Dinamo, pierdută de "feroviari" cu 0-2, miercuri, pe Arena Națională, Ciprian Deac a făcut o dezvăluire tulburătoare. Fotbalistul român a afirmat că a primit injurii la Cluj de când au apărut zvonurile că ar fi semnat cu FCSB.

"Sunt foarte supărat. Lumea a început să mă înjure la Cluj, că sunt un trădător. Dar nu este numai problema mea, ci și a clubului. Dacă vor să mă țină, trebuie să facă niște eforturi. Eu am jucat 10 ani aici, dar toată lumea îmi sare în cap, că sunt un trădător. În cariera mea am jucat fotbal la un nivel destul de bun și nu e plăcut deloc să ies pe stradă și să mă înjure lumea", a spus Deac, citat de Digisport.

La începutul săptămânii, patronul FCSB, George Becali, susținea că a bătut palma cu Deac. O zi mai târziu, impresarul mijlocașului de la CFR, Bogdan Mara, a demontat această variantă, afirmând că Deac nu a semnat încă cu gruparea "roș-albastră".

Președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, afirma la rândul său că Steaua nu îl poate lua atât de ușor pe mijlocașul ardelenilor, acesta având nevoie și de acordul clubului pentru transfer. Oficialul "feroviarilor" a subliniat, însă, că va ține cont și de dorința jucătorului.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în această iarnă din postura de jucător liber de contract, ultima dată evoluând pentru FC Tobol (Kazahstan). El a mai jucat pentru ardeleni între 2006 și 2010, respectiv 2012-2015.

Mijlocașul de 31 ani a marcat 5 goluri pentru formația din Gruia în 2017, unul dintre ele chiar împotriva FCSB-ului.

Comenteaza