S-a dat startul la Transilvania Rally VIDEO

S-a dat startul la Transilvania Rally VIDEO
Piloții Giandomenico Basso, Luca Rosetti sau Simone Tempestini, au inaugurat, joi, la Cluj, Transilvania Rally, etapă din Tour European Rally (TER).

"Este un eveniment foarte important pentru Cluj, pentru noi și pentru motorsportul din România", a spus organizatorul și managerul Napoca Rally Academy, Marco Tempestini, într-o conferință de presă.

Campionul României, Simone Tempestini, se așteaptă la o competiție dificilă, pentru că participă piloți foarte experimentați.

"Sunt foarte fericit că sunt la start la raliul de acasă și mă bucur foarte mult că echipa noastră a reușit să ne aducă o etapă de Campionat European. Vom încerca să fim foarte activi, dar cu siguranță va fi foarte greu, pentru că participă piloți foarte experimentați", a declarat acesta.

Campionul European, Giandomenico Basso, a afirmat că se află pentru prima dată la Cluj și totul este nou pentru el. "Mă aflu pentru prima oară la Cluj. Totul este nou pentru mine, un nou campionat, o nouă mașină. Am văzut probele ieri (miercuri - n. red.), sunt foarte frumoase și rapide. Felicitări tuturor", a afirmat pilotul italian.

Transilvania Rally se desfășoară în perioada 4-6 mai și are probe în județul Cluj și circuite în comuna Florești și în municipiul Cluj-Napoca. Printre participanți se numără piloții campioni la raliu ai Franței, Italiei, Cehiei și României.

Programul complet al raliului AICI.

Comenteaza