Reacţia Simonei Halep după retragerea de la Doha. Când va reveni pe teren

Reacţia Simonei Halep după retragerea de la Doha. Când va reveni pe teren
Simona Halep a postat pe facebook un mesaj pentru fanii ei după retragerea de la turneul WTA de la Doha.

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a declarat dezamăgită de faptul că a trebuit să se retragă din turneul de la Doha, chiar dacă se calificase în semifinale, şi a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru sprijinul acordat.

"Din păcate, accidentarea mea s-a agravat ieri (n.r. - vineri), în timpul setului secund, a fost foarte dureros. Venisem la Doha cu speranţa că m-am recuperat 100 la sută, dar piciorul a fost din ce în ce mai rău după fiecare meci. E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important, de la care am multe amintiri frumoase, şi să abandonez din cauza accidentării. A fost o decizie greu de luat, dar după ce am discutat cu echipa a trebuit să accept realitatea şi să continui tratamentul. Vă muţumesc pentru susţinere şi sper să revin pe teren cât de curând", a notat Halep, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul lider mondial a aflat că are o inflamaţie gravă la degetul piciorului după ce a făcut un RMN, astfel că nu va juca nici săptămâna viitoare, la turneul de la Dubai. Halep va reveni pe teren abia la Indian Wells, între 7 şi 18 martie.

Simona Halep s-a accidentat în primul tur al turneului de mare Şlem de la Australian Open, dar a reuşit să ajungă în finală, pe care a pierdut-o în faţa Carolinei Wozniacki. Daneza i-a şi luat locul în fruntea clasamentului mondial WTA.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep a câştigat turneul de la Doha în 2014, iar la această ediţie ar fi urmat să o întâlnească în semifinale pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza.

 

Comenteaza