A început Sports Festival 2022. Surpriza pregătită de organizatori pentru meciul de retragere al lui Horia Tecău

A început Sports Festival 2022. Surpriza pregătită de organizatori pentru meciul de retragere al lui Horia Tecău
| Foto: Sports Festival

Joi s-a dat startul, la Cluj, cele de-a treia ediții a celui mai important eveniment din România dedicat sportului.

Prima zi a început cu momente de acrobație ale trupei OK World Wide, concert cu trupa Hazard și vizionarea meciului dintre Portugalia și Cehia din Nations League, iar clujenii vor avea parte de și mai mult spectacol începând de vineri.

Cea de-a doua zi a festivalului va începe cu activitățile de inițiere, care se vor deschide la ora 10.00 și se vor încheia seara, la ora 19.00.

Copiii și adulții vor putea să își descopere gratuit abilitățile sportive și pasiunea pentru sporturi din cele mai diverse, precum: aikido, baschet, curling, cross training, caiac, darts, escaladă, fitness, fotbal, gimnastică, handbal, kyokushin, mountain bike, rugby, roundnet, schi, scrimă, teqball, tenis de masă și volei.

Participanții vor primi un pașaport sportiv și vor putea face un circuit maraton prin toate sporturile deschise spre inițiere. Accesul este gratuit.

Tot vineri încep sesiunile Sports Talks, în cadrul cărora sportivi de performanță vor discuta despre nevoia de mentori, ce înseamnă viața de sportiv, despre succes, perseverență și dedicație.

  • Diana Pirciu (ora 12.00) – reprezentant Academia Națională de Fotbal;
  • Adrian Mutu (ora 13.00) – fotbalist și antrenor;
  • Cristiana Pîrv (ora 14.00) – voleibalistă, multiplă campioană mondială;
  • Jaqueline Cristian (ora 18.00) – jucătoare de tenis (locul 71 WTA);

Dezbaterile vor avea loc într-o zonă special amenajată în parcul de lângă Hotel Radisson Blu, iar accesul este gratuit.

De la ora 16.30, în BT Arena, Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al celei mai titrate tenismene din România, Simona Halep, va susține Masterclass-ul intitulat The art of coaching. Pasionații de tenis care vor să participe la eveniment pot să achiziționeze un bilet de intrare în valoare de 150 de lei. Cei care au cumpărat sau vor cumpăra bilete la meciul de retragere al lui Horia Tecău, beneficiază de o reducere de 50%.

Evenimentul zilei: Meciul de retragere al lui Horia Tecău

Bethanie Mattek Sands vine la Cluj!

Vineri va avea loc primul mare eveniment organizat în cadrul Sports Festival 2022: meciul de retragere al lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt. Show-ul va fi un mix neconvențional de meciuri, cu accent pe spectacol! Meciul-vedetă îi va avea în aceeași echipă de dublu mixt pe Simona Halep și pe Horia Tecău!

Alături de ei vor fi fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt și Andrei Pavel. Noua surpriză a serii este Bethanie Mattek Sands care se alătură super-evenimentului dedicat lui Horia Tecău. Bethanie este fosta parteneră de dublu-mixt a lui Horia, cea cu care a câștigat Australian Open. Toți invitații vor juca alături de marele tenismen român, pe terenul amenajat în BT Arena.

Evenimentul se anunță a fi un super-show cu multe surprize și momente artistice. Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, vor susține un număr de acrobații simbolic intitulat ”Am avut un vis de pace”. Trupa Ok World Wide, formată din românii care de pe străzile Londrei, au ajuns staruri internaționale de street dance și bagjump acrobatics, va susține un super număr de street dance.

Super-show-ul dedicat lui Horia Tecău va avea loc pe terenul de tenis amenajat în BT Arena și va începe la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

În același timp, în zona zero a festivalului, la scena de pe platoul Cluj Arena, vor avea loc clase la scenă, provocări la mișcare oferite de cluburile sportive locale, iar de la ora 20.00, concertul cu Olivia Addams. La toate aceste activități accesul publicului este gratuit.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului.

Comenteaza