Video Accident teribil la Raliul Iașului. Mașina echipei clujene Tempestini–Itu s-a dat peste cap și a luat foc

Accident teribil la Raliul Iașului. Mașina echipei clujene Tempestini–Itu s-a dat peste cap și a luat foc

Simone Tempestini şi Sergiu Itu, pilot şi copilot, au fost implicați într-un accident major la Raliul Iaşiului. Mașina în care se aflau cei doi s-a rostogolit și a luat foc.

Echipa Tempestini/Itu a trecut prin momente de groază la Raliul Iașului. Pilotul italian Simone Tempestini a pierdut controlul maşinii într-un viraj, iar aceasta s-a rostogolit în aer de mai multe ori după care a luat foc.

Din fericire, cei doi au reuşit să iasă din maşină nevătămaţi. Simone Tempestini şi Sergiu Itu luptau pentru a patra victorie consecutiva din 2020 si erau pe primul loc pentru titlul din acest sezon.

"Ziua de astazi (sâmbătă - n. red.) s-a terminat pentru noi după o greșeală făcută de mine, o ieșire în decor. Eu și copilotul meu n-am pățit absolut nimic, nu avem nicio zgârietură. Face parte din motorsport", a fost prima reacție a lui Simone Tempestini.

"În timp ce se afla la conducerea cursei, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a ieșit în decor la o viteză mare, mașina de concurs fiind avariată grav.
Cei doi sportivi nu au niciun fel de leziuni vizibile constatate de serviciul de ambulanță care a oferit primul ajutor. În zilele următoare cei doi vor fi supuși unor verificări mai amănunțite. Federația a demarat o anchetă asupra modului în care s-a desfășurat incidentul și a modului în care s-a intervenit la fața locului", declară Federația Română de Automobilism Sportiv cu privire la accidentul echipajului Simone Tempestini/Sergiu Itu de la Raliul Iașului.

Comenteaza