Adio, Champions League! U-BT a pierdut returul cu Ludwigsburg

Adio, Champions League! U-BT a pierdut returul cu Ludwigsburg
U-BT Cluj a fost învinsă cu 77-88 de Riesen Ludwigsburg, la Sala Polivalentă, în manșa secundă din turul 2 preliminar al Champions League.

Sfertul 1 a fost de coșmar pentru campionii României, Ludwigsburg având un avantaj de 18 puncte (9-27). Pe parcursul jocului, ”studenții” au reușit să se apropie la 4 puncte de nemți (51-55).

Echipa lui Mihai Silvășan s-a menținut aproape și în minutele următoare (51-57, 60-67, 69-75), însă nu a reușit să răstoarne scorul de pe tabelă. S-a terminat 77-88 și U-BT este eliminată din Champions League, dar își continuă aventura europeană în FIBA Europe Cup. În tur, ”alb-negrii” au pierdut cu 72-78.

Scorurile înregistrate pe sferturi au fost 9-27, 26-19, 25-21 și 17-21. Lasan Kromah a reușit 20 puncte pentru ardeleni. Din lotul clujenilor s-au mai evidențiat Ousmane Barro (16 puncte) și Giordan Watson (15 puncte). Principalii marcatori ai nemților au fost Dwaine Evans (18 puncte), Peter McNeilly (17 puncte) și Kerron Johnson (14 puncte).

”A fost un meci dezamăgitor”

Antrenorul campioanei României, Mihai Silvășan, avea mari speranțe în privința întoarcerii rezultatului din tur. 

”A fost un meci foarte dezamăgitor din punctul meu de vedere. Aveam mari speranțe că putem întoarce rezultatul. Începutul jocului ne-a costat. Am fost total nepregătiți, atât fizic, cât și mental și îmi asum asta. Nu am reușit să îi montez și să găsesc formula de start care să le dea forța necesară. Îmi felicit echipa că nu a cedat!".

La meciul de la Sala Polivalentă au asistat 2.450 de spectatori, conform datelor oficiale.

Comenteaza