U-BT a reușit un nou transfer

U-BT a reușit un nou transfer
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii l-au legitmat pe Ernest Franklin Zeigler, un baschetbalist american polivalent.

Noua achiziție a "studenților" a evoluat la nivel de colegiu pentru formațiile Central Michigan, Pittsburg și Texas Christian, iar în cel mai bun sezon al său a reușit 15.7 puncte pe meci și 6.8 recuperări. La nivel profesionist a jucat 13 meciuri pentru echipa MMCITE Brno, din Cehia, 10 partide pentru formația luxemburgheză BBC Bascharage Hedgehogs și a evoluat de 12 ori pentru britanicii de la Worcester Wolves. Zeigler poate fi o alternativă atât pentru cele două poziții din backcourt, dar și pentru poziția 3.

Antrenorul formației clujene, Mihai Silvășan, a lăudat noua achiziție a echipei sale. "Întrucât vom avea în continuare un program foarte încărcat, am luat decizia de a aduce un al 7-lea jucător străin. Trey este un baschetbalist polivalent, poate evolua pe mai multe poziții, are un IQ și o educație baschetbalistice bune și sper să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor", a spus tehnicianul clujean.

Următoarea partidă pentru U-BT va fi în deplasare, împotriva lui CSM CSU Oradea. Meciul va avea loc vineri, 2 martie, de la ora 19.

Comenteaza