U-BT reîncepe aventura europeană. Mihai Silvășan: Avem de luat o revanșă cu Donar

U-BT reîncepe aventura europeană. Mihai Silvășan: Avem de luat o revanșă cu Donar
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii vor întalni din nou formația olandeză Donar Groningen, de data aceasta în play-off-ul FIBA Europe Cup.

Antrenorul ”studenților” speră că elevii săi vor fi motivați și vor reuși să învingă fosta adversară din grupe. ”Urmează un meci important pentru noi, este play-off-ul unei competiții europene. Bineînțeles că ne dorim să trecem mai departe. Am mai jucat de două ori cu Donar, ne cunoaștem foarte bine și zic eu că avem de luat o revanșă după cele două înfrângeri în grupe, însă noi nefiind în formulă completă la niciunul dintre cele două meciuri. Cu siguranță mergem în Olanda doar cu gândul la victorie”, a spus Silvășan.

Tehnicianul clujenilor a vorbit, din nou, despre probleme de lot și despre jucătorii indisponibili. “Jucătorii cu probleme medicale și-au revenit, Nandor Kuti, Rolland Torok, Andrei Calnicenco au făcut primele antrenamente duminică seara. Din păcate avem o altă problemă, este vorba de Miha Lapornik, care are o problemă la stomac. El va rămâne în Cluj și în următoarele 3-4 zile vom ști exact ce are”, a adăugat antrenorul.

După cele două înfrângeri din grupe (77-73 și 92-72), U-BT va încerca să o învingă pentru prima dată în acest sezon pe Donar Groningen. Partida din Oland va avea loc marți, 6 martie, de la ora 20. Jocul va fi transmis de Digisport 4, dar și de canalul oficial de Youtube al FIBA.  

Comenteaza