Adrian Mutu, încântat de atmosfera de la Cluj-Napoca: “A fost o seară minunată, nu mă așteptam să fie atât de multă lume”

Adrian Mutu, încântat de atmosfera de la Cluj-Napoca: “A fost o seară minunată, nu mă așteptam să fie atât de multă lume”
| Foto: Sports Festival

Fostul decar al echipei naționale a pus punct carierei de sportiv în fața a 20.000 de oameni, în cadrul Sports Festival 2022.

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu, în care s-au duelat naționala României și o selecționată a lumii a adus un public numeros pe Cluj Arena. La finalul jocului, protagonistul serii s-a declarat încântat de atmosfera din tribune și a ținut să le mulțumească fanilor.

“Am cuvinte de laudă și de mulțumire către fani și către organizatori. A fost o seară minunată, nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Am încercat să facem show, mă bucur că s-a terminat egal. Le mulțumesc și băieților și publicului, care a făcut o atmosferă extraordinară.

Pentru mine era important să înscriu și am făcut-o din pasa lui Gică Hagi. I-am și spus că l-am depășit, am 36 de goluri pentru echipa națională. A fost fantastic. Pentru World Stars nu aș fi înscris nici dacă aș fi avut ocazia. Am jucat doar pentru prietenii mei”, a declarat Adrian Mutu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza