Adrian Mutu și-a lansat autobiografia la Cluj, în cadrul Sports Festival 2022

Adrian Mutu și-a lansat autobiografia la Cluj, în cadrul Sports Festival 2022
| Foto: ZIUA de Cluj

Fostul fotbalist a lansat volumul “Revenirea din infern”, scris alături de jurnalistul Cătălin Oprișan.

Pe lângă meciul de retragere a lui Adrian Mutu din cadrul Sports Festival 2022, fostul număr 10 al echipei naționale a lansat cartea sa autobiografică.

Sub privirile unor foști colegi precum Mirel Rădoi, Bogdan Stelea sau Ciprian Marica, Mutu a vorbit despre volumul “Revenirea din infern”.

Alături de fostul fotbalist au fost prezenți jurnalistul Cătălin Oprișan, cel care s-a ocupat de redactarea cărții și omul de afaceri Codin Maticiuc.

“Vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Pentru mine este foarte important și vă mulțumesc. E o provocare să vorbești deschis despre anumite experiențe. Nu e ușor.

Au trecut aproape 20 de ani de la o decizie nefericită luată de mine, în urma căreia destinul meu putea să schimbe și să se ducă pe o pantă foarte rea.

Ambiția și determinarea de a mă întoarce și mai puternic din punct de vedere psihologic au făcut ca încrederea în mine să crească.

Povestea în sine este, de fapt, un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, în special tinerilor atleți și nu numai: trecutul nu te definește. Indiferent ce se întâmplă, ai puterea, dacă crezi în tine, să te ridici, să o iei de la capăt și să devii mai bun”, a spus Adrian Mutu.

Comenteaza