Ajutor de la UEFA pentru CFR Cluj. Forul continental investighează două dintre adversarele “feroviarilor”

Ajutor de la UEFA pentru CFR Cluj. Forul continental investighează două dintre adversarele “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/EuropaLeague

Cele mai puternice echipe din Grupa E a Europa League, Celtic și Lazio, sunt investighate de UEFA din cauza comportamentului suporterilor la meciul direct.

Meciul direct dintre scoțieni și italieni a fost prilejul perfect pentru duelul dintre două galerii recunoscute în Europa pentru modul în care își încurajează echipa, dar și pentru derapaje frecvente. Celtic s-a impus cu 2-1, iar duelul din tribune a fost câștigat tot de fanii scoțieni, dar comportamentul i-ar putea costa. UEFA a început investigațiile în cazul celor două echipei, din cauza unor bannere, dar și a unor scandări cu caracter obscen.

Unul dintre bannerele suporterilor scoțieni îl înfățișa pe fostul dictator Italian Benito Mussolini atârnat de picioare, cu capul în jos, în timp ce un alt banner afișa înjurături în limba italiană. În schimb, Lazio va fi anchetată pentru scandările propriilor fani. Cele două galerii se vor întâlni din nou la Roma, joia viitoare, când sunt așteptați peste 8.000 de fani britanici în capitala Italiei.

O decizie în ceea ce privește cele două echipe va fi luată în data de 21 noiembrie.

Comenteaza