Antrenorul campioanei acuză arbitrajul după eșecul cu FCSB: “Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază”

Antrenorul campioanei acuză arbitrajul după eșecul cu FCSB: “Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu a vorbit în termeni duri despre maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs după derby-ul dintre primele două clasate din Liga 1.

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren în fața rivalei FCSB, scor 0-1, iar trupa din capitală s-a apropiat la doar două puncte de “feroviari”. La finalul întâlnirii, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul, iar faza care l-a deranjat cel mai tare pe tehnician a fost cea în care Mateo Susic a fost eliminat după un fault asupra lui Darius Olaru.

“N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’.

Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tăcem din gură şi vedem cum suntem trataţi.

Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului”, a declarat Petrescu potrivit Digisport.

Comenteaza