Aprecieri pentru fani, din partea căpitanului de la U-BT: "Au creat o atmosferă incredibilă"

Aprecieri pentru fani, din partea căpitanului de la U-BT: "Au creat o atmosferă incredibilă"
| Foto: u-bt.basketball

Aproximativ 10.000 de fani au fost prezenți în tribune la înfruntarea dintre campioana României și Gran Canaria.

Chiar dacă U-BT Cluj-Napoca a pierdut la o diferență semnificativă în fața deținătoarei trofeului EuroCup, scor 92-70, Patrick Richard nu e demoralizat. Căpitanul echipei clujene știe că adversarul a fost unul puternic și e convins că "studenții" vor obține noi victorii în partidele care urmează.

Totodată, Richard nu a putut trece cu vederea atmosfera din BT Arena, care a fost una cu adevărat impresionantă. Jucătorul a ținut să îi remarce pe suporteri și să le mulțumească pentru susținere.

Aprecieri pentru fani, din partea căpitanului de la U-BT: "Au creat o atmosferă incredibilă"

Atmosfera din BT Arena la început de meci (foto: u-bt.basketball)

"Evident că suntem dezamăgiți, dar nu trebuie să cedăm. Am întâlnit o echipă bună, care ne-a făcut să plătim pentru fiecare greșeală. Cred că am scăpat jocul din mână la un moment dat, dar nu avem nicio scuză. Ne-au învins, așa că mergem mai departe.

În schimb, trebuie să le mulțumim fanilor, care au umplut sala și au creat o atmosferă incredibilă. Este normal să te frustrezi atunci când nu îți iese jocul. Am jucat solid în sfertul doi, însă nu am găsit forța necesară să îi oprim în apărare.

N-am fructificat tranziția ofensivă pentru a ne putea folosi ulterior de forța publicului. A fost greu să înscriem, fiind o echipă extrem de puternică. Învățăm din toate aceste lucruri, iar acum trebuie să ne odihnim. În această competiție trebuie să fii pregătit pentru orice!

Așa cum nu ne entuziasmăm după victorii, nici acum nu putem să cădem. Nu trebuie în niciun moment să ne considerăm Superman, dar nici să lăsăm capul jos. Vom analiza meciul de astăzi și vom trage concluziile necesare, pentru a fi mai buni", a declarat Patrick Richard, cel care a încheiat meciul cu 7 puncte, 5 recuperări și două pase decisive.

Comenteaza