Arctic Ultra 2021 a fost amânată, dar Vlad alearga Cluj - Constanța pentru copiii bolnavi

Arctic Ultra 2021 a fost amânată,  dar Vlad alearga Cluj - Constanța pentru copiii bolnavi

Din cauza pandemiei, ediția 6633 Arctic Ultra 2021 a fost amânată, dar asta nu îl poate opri pe Vlad Pop, ultramaratonistul Magic, să alerge. De 1 Martie, Vlad a pornit în ultra-maratonul Cluj - Constanța, via Sighișoara, Brașov, MagicHome București.

Ca întotdeauna, combustibil îi va fi gândul la copiii bolnavi de cancer, de la Magic. Acum își dorește ca alergarea lui să strângă cât mai muți bani pentru a acoperi bursele educaționale MagicEDU din 2021.Fiecare pas pe care Vlad Pop îl aleargă în cursele de sute de kilometri înseamnă un sprijin pentru un copil bolnav și familia lui.

”Am ajuns la concluzia că doar rămânând în România putem schimba lucrurile. Noi, tinerii, avem o voce, putem să fim de folos și să fim o inspirație. Frica este unul dintre cele mai mari obstacole pe care trebuie să le depășim, dacă dorim să ne atingem obiectivele. Teama de ceea ce poate să se întâmple sau să nu se întâmple, teama de eșec sau chiar teama de ceea ce vor crede alții dacă lucrurile nu funcționează așa cum ne așteptăm. Crede în tine și în visele tale. Continuă să stai în adevăr, chiar dacă te sperie. Iubirea învinge frica”.

Iubirea lui Vlad pentru copiii Magic a învins frica. Pentru că Vlad doar aleargă, nu fuge.Efortul lui nu și-ar fi îndeplinit însă scopul fără sprijinul comunității și al sponsorilor - comunitatea a fost cea care a dat sens fiecărui pas pe care Vlad l-a făcut la Cercul Polar, în 2020, ajutând mulți copii să nu abandoneze școala și să-și urmeze visurile.

Puteți întinde însă o mână de ajutor acestei cauze, în patru moduri:
1. Redirecționați 3.5%: https://asociatiamagic.ro/redirectioneaza/
2. Donați online, prin card bancar: https://magicamp.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=14565
3. Companiile pot ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit din primul trimestru al anului 2021: https://asociatiamagic.ro/contract/
4. Donați 2 euro prin SMS cu mesajul BURSA, la numărul 8844

Comenteaza