Ultramaratonistul Vlad Pop și-a dat demisia din asociația Magic

Ultramaratonistul Vlad Pop și-a dat demisia din asociația Magic
| Foto: Vlad Pop Facebook - captura video

Clujeanul Vlad Pop a alergat la ultramaratonul 6633 Arctic Ultra 620 de km. Cursa de la Cercul Arctic a făcut-o pentru a strânge bani ca 200 de copii cu cancer, sprijiniți de Asociația Magic, să primească burse educaționale.

Vlad Pop a fost ambasadorul copiilor Magici, dar a demisionat. Acesta a plecat în 20 februarie dimineață spre Canada, pentru ca pe 23 februarie (19:30 ora României) să ia startul în cursa de 620 km, la 6633 Arctic Ultra, maraton care are loc în Yukon. După 5 zile 3 ore, 44 minute și 252.2 de mile prin pustiul de gheață de la Cercul Arctic, la ora locală 3:44 pm, Vlad a trecut al doilea linia de finish a ultramaratonului 6633 Arctic Ultra. Unul dintre motivele pentru care Vlad și-a dat demisia din asociația „Magic” este faptul că nimeni de la asociație nu l-a așteptat la aeroport.

„Servus, tuturor, în urma discuției cu Andreea și Valeriu, a celor întâmplate la 6633 Arctic Ultra, a faptului ca nimeni din Magic nu m-a așteptat la aeroport și nu m-a sunat să mă întrebe ce s-a întâmplat şi dacă sunt bine. Demisionez. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul vostru şi pentru că, credeţi în mine.” a transmis Vlad Pop, prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Am reușit să ajungem la finișul cursei 6633 Arctic Ultra, aici la Oceanul Arctic, la Tuktoyaktuk, în teritoriile nordice. Pe 3 martie la ora 8 am ajuns la finiș, plecat de pe 23 februarie din Eagle Plains. Am străbătut teritoriile nordice, 620 km, pentru educația copiilor de la Asociația Magic”, a transmis Vlad Pop, la finalul cursei. 

Comenteaza