Asaltul pentru semifinalele Champions League continuă. Bayern - Real Madrid, Atletico - Leicester City și Borussia - AS Monaco

Asaltul pentru semifinalele Champions League continuă. Bayern - Real Madrid, Atletico - Leicester City și Borussia - AS Monaco
Astăzi se vor disputa ultimele trei meciuri din prima manșă a sferturilor Champions League. Primul duel al serii va avea loc la Dortmund, între Borussia și AS Monaco, iar mai târziu, Real Madrid va evolua pe Allianz Arena în compania lui Bayern Munchen, în timp ce Atletico va primi vizita lui Leicester City.

Primul duel al serii va avea loc la Dortmund, între Borussia și AS Monaco, de la ora 19:45. Partida ar fi trebuit să se joace marți, dar a fost amânată după ce trei dispozitve au explodat în apropiere de autocarul nemților, incident în care fundașul Marc Bertra a suferit răni ușoare. Borussia Dortmund a scos-o pe Benfica în optimi, cu scorul de 4-1 la general. Prima manșă a fost adjudecată de portughezi la limită, dar în returul de pe Westfalenstadion, nemții au câștigat cu 4-0, calificându-se mai departe. AS Monaco a făcut pasul către sferturi după ce a lăsat-o acasă pe Manchester City. În prima manșă, englezii au câștigat cu 5-3, dar francezii au reușit să meargă mai departe după 3-1 în retur.

Două ore mai târziu, Real Madrid va evolua pe Allianz Arena în compania lui Bayern Munchen. Campioana Europei s-a calificat în sferturi după ce a trecut cu 6-1 la general de Napoli. În ambele manșe, echipa lui Zidane a fost condusă cu 1-0, dar câștigat de fiecare dată cu 3-1. Bayern Munchen a zdrobit-o pe Arsenal în optimi, învingând cu 5-1 formația lui Wenger în ambele confruntări.

Tot la aceeași oră, Atletico Madrid va da piept acasă cu Leicester City. Vicecampioana Europei și-a asigurat prezența în această fază a competiției după ce a scos-o pe Bayer Leverkusen. În meciul din Germania, elevii lui Diego Simeone s-au impus cu 4-2, iar returul de pe Vicence Calderon s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Campioana Angliei, Leicester City, a eliminat-o suprinzător pe Sevilla. În prima manșă, ibericii au câștigat cu 2-1, dar englezii au răsturnat soarta calificării în returul de pe King Power Stadium, unde au învins cu 2-0.

Program complet și televizări:

Borussia Dortmund - AS Monaco (ora 19:45, netelevizat în România)
Bayern Munchen - Real Madrid (ora 21:45, Dolcesport 1)
Atletico Madrid - Leicester City (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza