Au fost puse în vânzare biletele pentru EURO U21 care va avea loc și la Cluj. Cum pot fi achiziționate

Au fost puse în vânzare biletele pentru EURO U21 care va avea loc și la Cluj. Cum pot fi achiziționate
| Foto: uefa.com

Cu 100 de zile înainte de startul competiției care va avea loc în perioada 21 iunie - 8 iulie, FRF a anunțat punerea în vânzare a tichetelor.

Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală.

Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea și Rapid-Giulești în București și pe Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca.

Prețurile biletelor la toate meciurile din grupe și sferturi de finală sunt între 25 și 35 lei, iar la semifinala de la București sunt între 40 și 50 lei și se pot cumpăra de pe site-ul under21tickets.ro.

Biletele pot fi achiziționate și în pachete de stadion pentru cele 3 meciuri din grupe jucate pe fiecare dintre cele 4 stadioane. Prin aceste pachete se poate face o reducere la 3 meciuri de până la 20%, în funcție de categoria biletelor.

Acest turneu final va oferi românilor o experiență aparte: atât în București cât și în Cluj-Napoca vor putea asista la câte două meciuri în aceeași zi în primele două etape din faza grupelor.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet.

Comenteaza