Azi se decid ultimele semifinaliste din Champions League. Barcelona așteaptă un miracol cu Juventus, Borussia vrea revanșa cu Monaco

Azi se decid ultimele semifinaliste din Champions League. Barcelona așteaptă un miracol cu Juventus, Borussia vrea revanșa cu Monaco
Astăzi se dispută ultimele două partide din sferturile Uefa Champions League. FC Barcelona încearcă să răstoarne soarta calificării în returul cu Juventus Torino, iar Borussia Dortmund caută revanșa în fața celor de la AS Monaco.

Barcelona a fost învinsă cu 0-3 de Juventus în prima manșă a sferturilor. Golurile italienilor au fost înscrise de Dybala (dublă) și Chiellini. Torinezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii. Cu toate acestea, spaniolii speră la un nou miracol după cel produs în optimi, când au eliminat PSG-ul cu scorul general de 6-5. În tur, francezii câștigaseră cu 4-0, dar Barcelona s-a impus spectaculos pe Camp Nou, scor 6-1, și a întors soarta calificării. Barcelona - Juventus se joacă astăzi, de la ora 21:45, pe Camp Nou.

În celălalte duel al serii, Borussia Dortmund caută revanșa în fața lui AS Monaco. Nemții au pierdut cu 2-3 în tur, iar pentru a merge mai departe au nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență. Un 1-0 ar fi insuficient deoarece francezii au avantajul celor trei goluri marcate în deplasare. Marcatorii din prima manșă au fost Dembele și Kagawa, iar pentru francezi au înscris Mbappe (dublă) și Bender (autogol). AS Monaco - Borussia Dortmund se dispută de la ora 21:45, pe Stade Louis II.

Marți, s-au stabilit primele două echipe calificate în semifinale. Real Madrid a eliminat-o pe Bayern cu scorul general de 6-3, iar Atletico Madrid a trecut de Leicester City cu scorul general de 2-1.

Program complet și televizări:

FC Barcelona - Juventus (ora 21:45, Dolcesport 1)
AS Monaco - Borussia Dortmund (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza