Badea: Cristea e fructul care s-a copt

Badea: Cristea e fructul care s-a copt
Antrenorul Ionuţ Badea a lăudat prestaţia lui Cristea şi a anunţat că "U" se întoarce acasă în condiţii foarte bune.

"Victoria a fost urmarea meciului bun, un modul 4-3-3 însuşit la perfecţie de jucători. Bucuros că le-am oferit fanilor o victorie la ultimul meci de la Mediaş.

Cristea traversează o perioadă de creştere, e fructul care s-a copt. Şi el e consecinţa jocului bun făcut de echipă.

Familia Universităţii se întoarce acasă în condiţii foarte bune", a declarat Ionuţ Badea la DigiSport, după meciul de la Mediaş.

La conferinţa de presă, Badea a spus: „O partidă spectaculoasă, aşa cum prevedeam. Mă bucură foarte mult jocule echipei, jucătorii şi-au însuşit foarte bine modulul de 4-3-3. jocul e o consecinţă a muncii bine făcute, e important că jocul are consistenţă. Familia „U" se întoarce acasă în condiţii foarte bune. Le mulţumim celor din Mediaş pentru că ne-au pus la dispoziţie condiţii foarte bune. Nu mă aşteptam la un asemenea scor, dar rezultatul e o consecinţă a ceea ce s-a întâmplat în teren. Îl felicit pe Cristi Pustai, sper să treacă repede peste înfrângere, ştiu cât de mult lucrează. Este o dedicaţie pentru suporterii noştri, nu doar această victorie, ci şi faptul că „U" se întoarce acasă, pe Cluj Arena".

Etichete
Comenteaza