Badea vrea să impună la "U" fantezia din Spania, angajamentul din Anglia şi rigurozitatea italiană

Badea vrea să impună la
Finanţatorul Universităţii, Florian Walter, l-a prezentat joi oficial pe Ionuţ Badea. Antrenorul şi-a expus câteva dintre idei.
Florian Walter l-a prezentat joi oficial pe Ionuţ Badea, noul antrenor al Universităţii.

"Cu Ionuţ m-am întalnit ca adversar, când am învins Argeşul cu 2-0, în liga a doua. L-am felicitat pentru jocul prestat de echipa lui şi i-am propus să vină la noi, dar el mi-a spus că nu doreşte să înşele echipa unde antrena. Nu a contat trecutul dinamovist al lui Badea, ci calitatea omului Badea", a spus Walter, care i-a invitat pe suporteri la meciul de debut al lui Badea pe banca Universităţii, cel cu FCM Târgu Mureş.

Badea a declarat că este fericit că a ales Universitatea şi că se inspiră din campionatele cu fotbal modern.

"Mă onorează oferta lui "U", e o ofertă de nerefuzat. Negocierile au fost scurte, aşteptam oferta domnului Walter, e un proiect grandios la Cluj. Suntem "U" Cluj şi vrem să câştigăm fiecare partidă. Antrenorii antrenează pentru victorii. Mai sunt 7 luni rămase până la finalul sezonului, obiectivul e o clasare în primele 12 echipe ale Ligii I. Dinamo face parte din viaţa mea, dar antrenez "U", e o onoare să antrenez un brand mare ca "U" Cluj. Voi da 200% din ceea ce pot ca să ne bucurăm toţi aici la final. Fiecare antrenor are un mod de lucru, eu mă inspir din tot ceea ce e modern, nou: fantezia din Spania, angajamentul din Anglia, rigurozitatea tactică din fotbalul italian", a declarat şi Ionuţ Badea.

Comenteaza