Balaj, replică dură pentru Becali: "Porți crucea pe îmbrăcăminte și ai un asemenea discurs... Noroc că vine postul și curățăm toată mizeria pe care o facem"

Balaj, replică dură pentru Becali: "Porți crucea pe îmbrăcăminte și ai un asemenea discurs... Noroc că vine postul și curățăm toată mizeria pe care o facem"

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a fost foarte supărat pe declarația finanțatorului de la FCSB, Gigi Becali, şi l-a taxat cu o replică acidă, după ce acesta din urmă a declarat că ar vrea ca CFR Cluj "să mănânce bătaie, 5-0" în partida cu Lazio Roma. 

Calificarea ardelenilor în Conference League nu e dorită de rivalii de la FCSB. Patronul Gigi Becali chiar a spus public că i-ar plăcea ca rivala la titlu să piardă la scor. 

„Nu vreau să se califice CFR. Să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia. Nu mai au jucători. Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, a spus Gigi Becali la ultima conferință de presă.

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a părut extrem de dezamăgit de declarația finanțatorului de la FCSB și i-a răspuns acestuia cu o replică dură, făcând aluzie la faptul că Gigi Becali a avut un discurs răutăcios cu toate că se declară o persoană profund religioasă.

„E neașteptat, chiar regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs. Mă gândesc că nu la biserică învață să se comporte așa. Noroc că vine postul și curățăm toată mizeria pe care o facem. Noi le-am urat succes de fiecare dată. Vorbim de cluburi care reprezintă România, așa cum poate fiecare”, a spus Cristi Balaj pentru ProSport.

Campioana CFR Cluj joacă partida cu Lazio Roma joi, 23 februarie, de la 19:45, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Meciul se va juca cu casa închisă, biletele fiind epuizate încă de la începutul săptămânii. 

Comenteaza