Baschetbaliştii avertizează: "Nu va fi uşor cu Miercurea Ciuc"

Baschetbaliştii avertizează:
Jucătorii lui "U" Mobitelco aşteaptă astăzi o replică acerbă din partea celor de la BC Miercurea Ciuc, una dintre echipele rămase fără victorie după două runde în Divizia A. Întâlnirea din Sala Sporturilor "Horia Demian" este programată să înceapă la ora 19:00.
">

Formaţia pregătită de Niksa Bavcevic este neînvinsă în campionat, după victoriile cu Dinamo şi CSU Sibiu, dar baschetbaliştii şi oficialii clubului clujean spun că vor trata cu maximă serioazitate partida împotriva ciucanilor. "Trebuie să fim concentraţi în meciul cu Miercurea Ciuc, să jucăm cât mai bine, pentru că la precedenta partidă de pe teren propriu, cu Dinamo, nu am făcut un meci grozav. Atmosfera de la echipă este bună, muncim bine la antrenamente, ne simţim bine împreună, cred că avem jucători talentaţi în lot, însă mai este nevoie de timp pentru a închega relaţiile de joc. Încă nu am arătat ce putem să jucăm. Am jucat în pregătiri cu Ciucul, dar acum este o altă formaţie. Sunt sigur că nu va fi uşor mâine seară (astăzi - n.red). Din ce am văzut până acum, campionatul din România este unul puternic, este mult mai fizic decât în Cehia, însă încă nu am jucat cu echipele de top. Sunt încântat că joc în România", a declarat americanul Derek Wright pentru site-ul oficial al clubului.

În schimb, preşedintele executiv Mircea Cristescu s-a arătat mai îngrijorat din cauza problemelor de efectiv ale echipei sale. "Avem şase jucători accidentaţi, dintre care trei operaţi, dar aşa este în sport şi în special când încerci să faci performanţă. Nu tot timpul se întâmplă aşa cum ne dorim. În acest an am reuşit să creăm o echipă mai solidă din toate punctele de vedere. Sunt mulţumit de victoriile de până acum, mai puţin de cea cu Dinamo şi, după cum a spus şi domnul Bavcevic, atitudinea jucătorilor nu a fost cea care ar fi trebuit. Să sperăm că în meciurile care vor veni vom juca mai bine. Miercurea Ciuc este o echipă destul de periculoasă dacă nu te pregăteşti cum trebuie. Ei au trecut de factorul necunoscut, în sensul că ne cunosc destul de bine, pentru că am jucat cu ei în pregătiri", a punctat oficialul clujean.

Comenteaza