Bătălia pentru sferturile Ligii continuă. Barcelona speră la o minune cu PSG, iar Borussia vrea revanșa cu Benfica

Bătălia pentru sferturile Ligii continuă. Barcelona speră la o minune cu PSG, iar Borussia vrea revanșa cu Benfica
Astăzi, de la ora 21:45, FC Barcelona joacă pe Camp Nou cu PSG, în cadrul manșei secunde din optimile Champions League. În celălalt meci al serii, Borussia Dortmund va da piept acasă cu Benfica Lisabona.

FC Barcelona speră la o minune cu francezii după eșecul usturător de pe Parc de Princes, scor 0-4. Parizienii au obținut surprinzătoarea victorie în fața catalanilor prin golurile lui Di Maria (18, 55), Draxler (40) și Cavani (72). Cu cele 4 goluri marcate în tur, trupa lui Unai Emery este cu un picior în sferturile din Uefa Champions League. De partea cealaltă, șansele Barcei sunt minime, spaniolii având nevoie de un succes la același scor pentru a trimite partida în prelungiri.

În celălalt duel al serii, Borussia Dortmund are o misiune mult mai ușoară, nemții pierzând la limită prima manșă cu Benfica, scor 0-1. Unicul gol al portughezilor a fost înscris de Kostas Mitroglou (48).

Marți, Real Madrid și Bayern Munchen au devenit primele formații calificate în sferturi după ce au eliminat Napoli (6-2 la general), respectiv Arsenal (10-2 la general).

FC Barcelona - PSG și Borussia Dortmund - Benfica Lisabona se joacă în această seară, de la ora 21:45.

Program și televizări:

FC Barcelona - PSG (ora 21:45, Dolcesport 1)

Borussia Dortmund - Benfica Lisabona (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza