Bobo Pintea: "Asesoft nu are adversar în campionat". "U" BT Cluj - Asesoft Ploieşti 69 - 80 GALERIE FOTO

Bobo Pintea:
Echipa de baschet masculin "U" BT Cluj-Napoca a pierdut fără drept de apel împotriva campioanei României CSU Asesoft, cu 80-69, pe parcursul căruia ploieştenii au dominat de la un capăt la altul.

 

Antrenorul "studenţilor" e de părere că Asesoft Ploieşti nu are adversar la obţinerea titlului de campioană, în această ediţie a competiţiei, datorită lotului mult mai valoros decât în cea precedentă.

"Astăzi am întâlnit o echipă foarte puternică, având un Brown şi un Lee senzaţionali. Noi nu am putut să ţinem ritmul cu ei. Au avut şi o tranziţie ofensivă foarte bună şi eu zic că a fost un rezultat normal şi echitabil. N-am putut să ne facem jocul nostru. Am avut nouă mingi pierdute în sfertul trei şi de aici căderea noastră. După părerea mea, nu cred că au adversar. Au o echipă foarte puternică anul acesta, mult mai puternică decât anul trecut", a spus la finalul partidei tehnicianul "alb-negrilor", Dorin Pintea.

Tehnicianul a comentat şi absenţa din această partidă a lui Barnette. "Orice jucător din angrenajul nostru este important şi în momentul în care avem şi acidentaţi, şi jucători care nu reuşesc să marcheze, şi avem probleme în atac, contează orice jucător, orice punct", crede Pintea.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Brown, cu 25 de puncte şi Lee, cu 24 de puncte, de la ploieşteni, respectiv Hargrove, cu 14 puncte, Mandache şi Lalovic, cu 12 puncte, de la clujeni.

Comenteaza