Bogdan Lobonț, mesaj pentru suporteri: “Să îmi strige mie demisia? E puțin ciudat acest comportament”

Bogdan Lobonț, mesaj pentru suporteri: “Să îmi strige mie demisia? E puțin ciudat acest comportament”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Tehnicianul a fost mulțumit de scorul partidei cu Daco-Getica, dar a vorbit și despre scandările fanilor de la ultimul meci de pe propriul teren.

După trei meciuri consecutive fără succes, Universitatea Cluj s-a impus clar în partida din capitală, scor 6-2. “Studenții” au revenit, temporar, pe locul al doilea în eșalonul secund și speră din nou la îndeplinirea obiectivului, promovarea în prima ligă. Contestat după ultimul meci de propriul teren, tehnicianul a vorbit despre reacția suporterilor Universității Cluj. 

Lobonț a discutat despre orele de după înfrângerea cu Mioveni, dar a avut și un mesaj pentru fanii clujeni. “Au fost zile ca după o înfrângere. Prima repriză a partidei cu Mioveni a fost bună, dar la final am pierdut. N-a fost ușor de digerat, mai ales că a fost primul eșec pe Cluj Arena, după mult timp.

Nu vreau să fiu lipsit de respect față de suporteri, dar e puțin ciudat acest comportament al lor față de un antrenor aflat la început de drum. Sunt conștient și sunt primul care știe că sunt lipsit de experiență. Să-mi strige mie demisia? Sunt antrenori mult mai experimentați, cum ar fi Sarri, la Chelsea, care au parte de astfel de probleme”, a declarat antrenorul, pentru Digisport.

Pentru Universitatea Cluj urmează duelul cu Farul Constanța, de pe propriul teren. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza