Bryce Jones, impresionat de publicul din BT Arena: "A fost o atmosferă senzațională"

Bryce Jones, impresionat de publicul din BT Arena: "A fost o atmosferă senzațională"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul american al campioanei României a jucat primul meci european în fața fanilor clujeni.

Sosit înainte de startul sezonului la U-BT, Bryce Jones a evoluat pe teren propriu în meciul cu Rapid, însă atmosfera de la jocul cu Turk Telekom Ankara din EuroCup l-a impresionat pe conducătorul de joc.

Americanul s-a bucurat de suținerea de care echipa a avut parte și speră ca fanii să fie aproape de "studenți" și în următoarele partide.

"Aș vrea să încep prin a spune că a fost o atmosferă senzațională. Am jucat împreună, numai că în sfertul trei și-au adaptat apărarea. Nu am jucat cu aceeași intensitate și asta ne-a tras în jos. Așa au revenit în meci, iar noi știam că nu vor renunța.

Ne-am concentrat și nu ne-am pierdut speranța în niciun moment. Este important că am câștigat primul meci într-una din cele mai grele competiții europene. Ne-am bucurat de o atmosferă grozavă, îi așteptăm pe fani în număr cât mai mare alături de noi", a declarat baschetbalistul.

În partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Turk Telekom Ankara, Bryce Jones a marcat 14 puncte, la care a adăugat 5 pase decisive și 4 recuperări.

Comenteaza