Calificarea în 16-imi nu l-a entuziasmat pe Falub: ”Obiectivul lui ”U” e promovarea, nu Cupa”

Calificarea în 16-imi nu l-a entuziasmat pe Falub: ”Obiectivul lui ”U” e promovarea, nu Cupa”
Deși s-a calificat în 16-imile Cupei României, Adrian Falub a spus că obiectivul principal al Universității rămâne promovarea în Liga a II-a.

Tehnicianul "Șepcilor roșii" a făcut o analiză destul de scurtă a duelului cu Olimpia Satu Mare, gândindu-se deja la partida cu Sănătatea Cluj, din etapa a șaptea din Liga a III-a.

"Am câștigat meritat acest meci. Experiența lui Goga a contat foarte mult. A înscris două goluri, dar eu cred că toată lumea a făcut un joc bun. Am fost destul de compacți, nu le-am lăsat foarte multe spații.

Primul nostru obiectiv este promovarea (în liga secundă - n. red.), nu să ajungem cât mai departe în Cupă. Ne așteaptă o partidă foarte grea cu Sănătatea. Știu că își dorește foarte mult să câștige, că au orgolii foarte mari împotriva lui "U", a declarat Falub.

"U" Cluj a învins-o cu 2-0 pe Olimpia Satu Mare, marți, pe Cluj Arena, în turul 4 al Cupei României. Meciul a fost decis de Dorin Goga, cu o dublă. Meciurile din 16-imi, fază unde intră în competiție și cluburile din Liga 1, se vor desfășura în perioada 24-26 octombrie.

În Liga a III-a, "Șepcile roșii" ocupă a treia treaptă a podiumului, având 10 puncte. Liderul seriei este Comuna Recea, cu 13 puncte.

Comenteaza