Campionatul Naţional de Off Road 2018 debutează la Cluj

Campionatul Naţional de Off Road 2018 debutează la Cluj
| Foto: Federatia Romana de Automobilism Sportiv

Prima etapă din Campionatul Naţional de Off Road 2018 va avea loc în perioada 29 martie - 1 aprilie în localitatea Gilău, din judeţul Cluj, iar la start şi-au anunţat prezenţa aproape 50 de echipaje, informează Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Joi sunt programate ultimele înscrieri, iar startul competiţiei se va da oficial vineri, de la ora 09:30, iar concurenţii se vor confrunta la categoriile Standard A, Extrem, Standard B şi Open. Cei mai buni piloţi din sezonul trecut au confirmat deja prezenţa la evenimentul care se va desfăşura cu denumirea de Cupa Banca Transilvania. Concursul pus în scenă de Clubul Transsylvania Off Road a ajuns la a 17-a ediţie.

Fanii off-road-ului vor avea ocazia să îi vadă de aproape pe participanţi în acţiune la proba de trial, programată pentru sâmbătă, de la 09:30, la cariera de piatră Someşul Rece. Trialul este o probă specială concepută pentru ca publicul să aibă acces uşor în zonă şi să vadă ce pot face maşinile din Campionatul Naţional de Off Road.

Pe lângă etapa de la Gilău, sezonul 2018 din CNOR va programa alte șapte runde, la Baia Sprie, Slănic Moldova, Orăştie, Slănic Prahova, Buzău, Iaşi şi Târgovişte. Anul trecut, Off Road a fost proba sportivă cu cei mai mulţi sportivi participanţi, nu mai puţin de 257, precizează organizatorii.

Comenteaza