Campionii de la "U" Mobitelco, aclamaţi în Piaţa Unirii, pe ploaie. Cristescu i-a găsit poreclă lui Morris: "Golden Boy"

Campionii de la
Sute de persoane au aclamat miercuri seara echipa de baschet "U" Mobitelco BT, campioană a României. Baschetbaliştii au venit să-şi prezinte titlul în Piaţa Unirii la iniţiativa ZIUA de CLUJ.

Clujenii nu se mai satură să sărbătorească titlul naţional la baschet masculin, şi asta pentru că trofeul era aşteptat la Cluj de mult timp. "U" nu mai fusese campioană de 15 ani. Miercuri seara, deşi ploua tot mai tare, sute de clujeni s-au strâns în centrul oraşului pentru a-şi aclama favoriţii, care au urcat pe scena Zilelor Clujului. Evenimentul a fost iniţiat de ZIUA de CLUJ, care a creat şi un event pe reţeaua de socializare Facebook, "Campionii Clujului la Zilele Clujului".

Jucătorii au venit pe scenă cu trofeul câştigat marţi şi au deschis o şampanie, cu care i-au stropit pe suporterii din primele rânduri. La boxe a fost intonat imnul "Slavă ţie, studenţie", dar şi piese internaţionale potrivite cu evenimentul, "Stand-Up (for the Champions)" şi "We are the Champions".î

Preşedintele Mircea Cristescu l-a numit pe Tyler Morris, cel care a înscris coşul excepţional care a adus titlul la Cluj, "Golden Boy" (Băiatul de aur).

Primarul Sorin Apostu a urcat pe scenă şi le-a oferit un tort şi câte o diplomă jucătorilor.

Comenteaza