Video Campionii s-au întors acasă. Baschetbaliștii de la U-BT s-au pregătit pentru baia în Someș

Campionii s-au întors acasă. Baschetbaliștii de la U-BT s-au pregătit pentru baia în Someș

Echipa clujeană a câștigat meciul al patrulea al finalei cu CSO Voluntari, scor 85-74 și s-a impus cu 3-1 la general, reușind să cucerească cel de-al doilea titlu consecutiv în Liga Națională.

Campionii României au revenit la Cluj-Napoca și au fost întâmpinați de fani la aeroport. După primirea suporterilor, Richard&Co. au mers direct la Someș unde au “testat” apele râului. Petrecerea însă continuă, iar diseară fanii sunt așteptați la BT Arena pentru a sărbători cu tradiționala baie în Someș titlul câștigat de “studenți”.

“Sunt foarte dezamăgit că e cam mică apa și nu am putut să facem o baie. Mă bucur enorm de mutlt că s-a terminat așa și am reușit să câștigăm un nou titlu de campioni naționali. Cred că această echipă, care a fost formată în acest an, este cea mai bună din ultimii 20-30 de ani în România. De când fac eu baschet nu știu să fie echipă mai valoroasă.

E minunat ce s-a întâmplat atât în cupele europene, cât și în campionat. Țin să le mulțumesc jucătorilor pentru devotament și pentru dorința de victorie de care au dat dovadă pe întreaga durată a sezonului. Urmează o vacanță în care o să ne relaxăm, dar pregătim și următorul sezon.

Am sărbătorit azi-noapte. Ne bucuram și mai mult dacă eram acasă, alături de fani. Însă nu îmi doream un meci 5, meciurile decisive sunt extrem de grele din punct de vedere al încărcăturii psihice. Nu vrem să ne oprim aici, vrem să construim ceva de durată, să facem o echipă și mai bună”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

“A fost un sezon extraordinar. Fanii ne-au susținut din prima zi. Să câștigi două campionate la rând e o performanță extraordinară. Aș vrea să duc trofeul cu mine în Statele Unite, însă va rămâne aici.

Am sărbătorit împreună, pentru unii a fost primul trofeu și este special pentru toată lumea. Cred că merităm acest trofeu. Sunt pregătit pentru baia în Someș alături de suporteri”, a spus căpitanul Patrick Richard.

Comenteaza