Care vor fi primele semifinaliste din Champions League? Real Madrid, Bayern, Atletico și Leicester se luptă pentru calificare

Care vor fi primele semifinaliste din Champions League? Real Madrid, Bayern, Atletico și Leicester se luptă pentru calificare
Astăzi se dispută primele două meciuri din manșa secundă a sferturilor Champions League. Campioana Europei, Real Madrid, primește vizita lui Bayern Munchen, iar finalista din sezonul trecut, Atletico Madrid, o va înfrunta în deplasare pe Leicester City.

Real Madrid - Bayern Munchen se joacă de la ora 21:45, pe Santiago Bernabeu, în manșa secundă din sferturile Ligii. Echipa lui Zinedine Zidane e cu un pas în semifinalele competiției. În tur, "Galacticii" s-au impus cu 2-1 pe Allianz Arena. Nemții au marcat primii, prin Arturo Vidal (25), dar madrilenii au revenit după dubla lui Cristiano Ronaldo (47, 77). Ca să întoarcă soarta calificării, Bayern are nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență. Un 1-0 nu ar fi suficient pentru germani, Real Madrid având avantajul celor două goluri marcate în deplasare.

În celălalt duel al serii, Atletico Madrid și Leicester City se luptă cu șanse egale pentru un loc în primele 4 echipe ale Europei. Săptămâna trecută, Atletico a câștigat la limită în fața englezilor, scor 1-0, pe Vicente Calderon. Unica reușită a spaniolilor a venit prin Griezman (28), din penalty. Cea mai simplă variantă pentru englezi ca să se califice în semifinale ar fi o victorie la scorul de 2-0. Meciul se dispută de la ora 21:45, pe King Power Stadium din Leicester.

Program complet și televizări:

Real Madrid - Bayern Munchen (ora 21:45, ProTV și Dolcesport 1)
Leicester City - Atletico Madrid (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza