Cât costă biletele la meciul România - Canada de la Cluj

Cât costă biletele la meciul România - Canada de la Cluj
Federaţia Română de Tenis a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România - Canada, care va avea loc în februarie 2018, la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Un bilet la inelul unu valorează 110 lei, prezenţa la inelul doi costă 90 lei, iar la inelul trei, 75 lei. Tichetele se găsesc pe site-ul bilete.ro.

Pe o comandă pot fi cumpărate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare de bilet valabil, se precizează în comunicatul FRT.

Întâlnirea dintre România şi Canada, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 10-11 februarie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Confruntarea se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două partide de simplu se vor juca în ziua de sâmbătă, 10 februarie, pentru ca duminică, 11 februarie, să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi întâlnirea de dublu.

Cluj Arena, denumită recent BT Arena, a mai găzduit două întâlniri de FedCup ale României. În februarie 2016, România a fost înfrântă de Cehia, 2-3. Pe parchetul sălii clujene a păşit atunci Karolina Pliskova; ocupa atunci locul 13 mondial, dar în 2017 a urcat pe prima poziţie WTA. În aprilie 2016, naţionala noastră a jucat la Cluj cu Germania şi a pierdut cu 1-4. Unicul punct al României a venit pe mâna Simonei Halep, care a pierdut însă în faţa Angeliquei Kerber, devenită numărul 1 mondial în septembrie 2016.

"Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sală competitivă la nivel european din România, mai ales că că pentru acest meci s-a mărit și numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ținând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală și sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc ușor, pentru că în Fed Cup, ca și în Davis Cup, intervine factorul emoțional, ca de fiecare dată când joci pentru țara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant și îi aștepăm pe suporteri alături de noi", a declarat Florin Segărceanu, noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României, pe site-ul Federației Române de Tenis.

299.000 este suma, în lei, a contribuţiei Clujului pentru organizarea meciului de tenis.

 

Comenteaza