Cât costă să-i vezi pe Ronnie O’Sullivan, Steve Davis şi Mark Selby la Cluj. S-au pus în vânzare biletele

Cât costă să-i vezi pe Ronnie O’Sullivan, Steve Davis şi Mark Selby la Cluj. S-au pus în vânzare biletele
Organizatorii turneului Snooker Titans Trophy Cluj, care va avea loc în sala Polivalentă, în 18-19 iunie, au pus în vânzare biletele pentru cele două zile de spectacol.

Legendele snookerului vin în iunie la Cluj-Napoca, unde se vor întrece, timp de două zile, pentru trofeul Snooker Titans Cluj.

Ronnie O'Sullivan, de 5 ori campion al lumii, acum locul 6 în clasament, Mark Selby, actualul nr. 1 şi campion mondial în 2014, şi Steve Davis, de 6 ori campion mondial, au confirmat deja prezenţa şi promit să facă spectacol în Sala Polivalentă, într-un eveniment care prefaţează Campionatul European de Snooker, care va avea loc tot la Cluj, în luna octombrie.

Biletele au fost puse în vânzare vineri, pe site-ul eventim.ro. Sunt disponibile abonamente, dar şi bilete de o zi. Abonamentele pentru cele două zile de spectacol au preţuri începând de la 174 de lei.

Biletele de o zi, valabile pentru sâmbătă (când au loc semifinalele), respectiv duminică (atunci când se vor desfăşura finala mare şi finala mică), au preţuri începând de la 97 de lei la categoria a III-a, 189 lei (categoria a II-a), 297 lei (categoria I), 405 lei (Premium) şi 534 lei (VIP Premium + catering).

Posesorii de bilete VIP Premium beneficiază de un pachet de servicii speciale: catering pe toată perioada evenimentului din Sala Polivalentă, posibilitatea de a-i cunoaşte pe sportivi şi oportunitatea de a participa la petrecerea dată la Cluj în cinstea campionilor.

„Va fi un patrulater foarte competitiv! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului.

Meciurile se anunţă extrem de disputate, iar cartea de vizită a sportivilor garantează un show de zile mari în Sala Polivalentă din Cluj. Ronnie O'Sullivan este o legendă a snookerului, de 5 ani campion mondial. Mark Selby este actualul nr. 1 în clasament şi singurul singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O'Sullivan.

Steve Davis are șase titluri mondiale în palmares şi a dominat snookerul timp de 10 ani. Davis s-a retras din activitate pe 17 aprilie 2016, la 58 de ani şi va primi la Cluj un trofeu pentru întreaga carieră.

La Cluj şi-a anunţat prezenţa şi Reanne Evans (de 12 ori campioană mondială de snooker la feminin), dar organizatorii încearcă să mai dea o lovitură şi, potrivit ultimelor informaţii, negociază cu Jimmy White, un alt nume mare al acestui sport, de 6 ori finalist al Campionatului Mondial de Snooker.

Comenteaza