Cât va lipsi de pe bancă Andrea Mandorlini după cartonașul roșu primit cu Petrolul

Cât va lipsi de pe bancă Andrea Mandorlini după cartonașul roșu primit cu Petrolul
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a fost trimis în tribune de Istavan Kovacs în repriza secundă a partidei câștigate de "feroviari".

Aflat la meciul 700 în cariera sa de tehnician, Andrea Mandorlini a sărbători cu un succes, însă bucuria i-a fost umbrită de eliminarea încasată în minutul 58 al partidei cu Petrolul Ploiești.

Antrenorul italian a văzut cartonașul roșu și a fost trimis în tribune de Istvan Kovacs. În urma eliminarii, Mandorlini va fi suspendat două meciuri și a fost amendat cu 5.000 de lei.

"FC CFR 1907 Cluj vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare: Mandorlini Andrea (FC CFR 1907 Cluj) - În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Mandorlini Andrea cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 5.000 lei", anunță LPF.

"Persoana care săvârşeşte abateri împotriva oficialilor de jocse sancţionează astfel: a. suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora", se arată la articolul de regulament în baza căruia a fost sancționat antrenorul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza