CFR a transferat cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1! "Bestia" a îmbrăcat tricoul Campioanei României

CFR a transferat cel mai titrat fotbalist din istoria Ligii 1! "Bestia" a îmbrăcat tricoul Campioanei României

Brazilianul Julio Baptista a trecut cu bine peste testele fizice și a semnat contractul cu gruparea ardeleană vineri, înainte de miezul nopții, data limită pentru a trimite la UEFA lotul pentru faza play-off-ului Europa League.

"Suntem bucuroși să vă anunțăm că am perfectat transferul lui Julio Baptista, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, Arsenal și AS Roma! Fotbalistul brazilian are 112 goluri marcare în întreaga carieră, perioadă în care a bifat 355 de meciuri în toate competițiile și vine în Gruia pentru a ne ajuta în atingerea obiectivelor stabilite! Îi urăm "bun venit" în familia CFR și mult succes în tricoul "alb-vișiniu"! Bem vindo, Julio!", transmite clubul clujean. 

Baptista, 36 de ani, este cel mai faimos jucător străin care vine în campionatul României. În urmă cu 13 ani, cel poreclit "Bestia" era unul dintre cei mai buni jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pe mijlocașul ofensiv pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla, scrie gsp.ro. 

Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri, în perioada în care la madrileni evoluau legende precum Zidane, Raul, Ronaldo, Beckham sau Roberto Carlos! Ulterior perioadei Real Madrid, jucătorul crescut la Sao Paulo a mai evoluat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City.

Comenteaza