CFR Cluj a ratat primul trofeu al sezonului. Sepsi OSK a cucerit Supercupa

CFR Cluj a ratat primul trofeu al sezonului. Sepsi OSK a cucerit Supercupa
| Foto: facebook.com/fcpyunik

Formația pregătită de Dan Petrescu a fost învinsă de deținătoarea Cupei, scor 2-1, grație unui gol înscris de fostul "feroviar" Rondon. 

Campioana a început excelent jocul și a deschis scorul încă din minutul 2, prin Păun. Sepsi a acuzat șocul golului primit, iar "feroviarii" au părut în continuare activi în atac. 

Totuși, CFR Cluj a redus treptat din turație, iar ritmul jocului a scăzut. Trupa din Covasna a încercat să avanseze, însă s-a apropiat greu de poarta lui Bălgrădean.

După jumătatea reprizei, clujenii au mai contat în atac doar la execuția lui Deac, respinsă de Niczuly, în timp ce N. Păun și apoi C. Matei au încercat să îl testeze pe Bălgrădean, dar au trimis alături.

În cele din urmă, Sepsi OSK a dat lovitura în prelungirile primei părți, când C. Matei a reluat cu capul din apropiere. Astfel, scorul pauzei la Arad a fost 1-1.

După revenirea de la cabine pe teren a fost mai mult o luptă decât un meci de fotbal. Ambele echipe s-au bazat mai mult pe aspectul fizic al jocului și au fost lipsite de inspirație la construcție.

În ciuda faptului că Dan Petrescu a trimis forțe proaspete în ofensivă, Jefte și Yeboah, jocul nu s-a schimbat. Mai mult, Sepsi OSK a fost echipa mai activă și periculoasă în unele momente.

În ultimele 10 minute, "feroviarii" au forțat, însă covăsnenii au fost cei care au înscris. Jucătorii lui Bergodi au recuperat mingea după un corner scurt al campioanei, au purtat un contraatac în viteză, iar fostul fotbalist al campioanei, Mario Rondon, a înscris (85). Astfel, după Cupa României, Sepsi OSK și-a trecut în palmares și Supercupa.

Comenteaza