CFR Cluj își continuă asaltul pentru Cupa României. "Feroviarii" joacă în sferturi cu Timișoara

CFR Cluj își continuă asaltul pentru Cupa României.
CFR Cluj va evolua pe terenul lui ACS Poli Timișoara, marți, 28 martie 2017, de la ora 20:30, în primul joc din sferturile Cupei României 2016-17.

Va fi al treilea meci dintre cele două formații în stagiunea curentă, echipa lui Miriuță scoțând două remize cu bănățenii în sezonul regulat din Liga 1, 1-1 la Timișoara, respectiv 2-2 la Cluj.

"Un meci foarte greu, (jucătorii de acolo - n. red.) sunt pe val, au un antrenor pe care eu îl respect foarte mult, cu experiență, și jucători de valoare precum Cânu, Croitoru sau Bărbuț. Trebuie să avem mare grijă, ne dorim să mergem cu toții mai departe", a declarat antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, cu o zi înaintea partidei.

CFR Cluj este actuala deținătoare a Cupei României, "feroviarii" câștigând acest trofeu pe 17 mai 2016, pe Arena Națională, după o finală cu Dinamo (2-2/ 5-4 după penalty-uri). Ardelenii au mai câștigat această competiție în 2008, 2009 și 2010.

"Cupa e foarte importantă pentru noi, e unul dintre obiective, obiectivul cel mai important a fost să intrăm în play-off, am reușit acest lucru, acum ne dorim să ajungem până în finală și să o câștigăm. Adiță Păun e singurul (indisponibil - n. red.), are o lovitură oarbă, un hematom, și nu s-a antrenat toată săptămâna", a precizat Miriuță.

Pentru jocul de marți, tehnicianul "feroviarilor" anunță că nu va menaja niciun jucător, intenționând să utilizeze tot ce are mai bun. "Sută la sută (voi juca cu cea mai bună echipă - n. red.), nici nu se pune problema", a mai spus acesta.

Gruparea din Gruia a eliminat-o în optimile Cupei pe CSM Poli Iași, după o victorie cu 2-0 pe propriul teren. Trupa de pe Bega a ajuns în sferturi după un 3-0 pe terenul lui CS Afumați (liga a doua). În campionat, CFR Cluj ocupă locul 3 din play-off, cu 25 puncte, iar Timișoara e pe locul 5 din play-out, având 13 puncte.

ACS Poli Timișoara - CFR Cluj se joacă marți, 28 martie, de la ora 20:30, pe Stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara. Meciul va fi transmis în direct pe Digisport 1.

Comenteaza