CFR Cluj se întăreşte cu 3-4 jucători mai valoroşi pentru Liga Campionilor. Ce spune Mureşan despre Petrescu

CFR Cluj se întăreşte cu 3-4 jucători mai valoroşi pentru Liga Campionilor. Ce spune Mureşan despre Petrescu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a afirmat că gruparea sa va transfera trei, patru jucători mai valoroşi, cu care să facă faţă în calificările din Champions League şi în grupele Champions League.

Mureşan a reafirmat că antrenorul Dan Petrescu va continua pe banca tehnică a echipei clujene, în sezonul viitor. 

"O să rămână Dan Petrescu antrenor în continuare, pentru că are contract şi şi-l va duce la bun sfârşit. Trebuie să plece doi, trei, patru jucători care nu au prea au confirmat, doi, trei cărora li se termină contractul şi vom aduce în loc trei, patru jucători mai valororşi, cu care să facem faţă şi în calificările din Champions League şi în grupele Champions League.

Dan Petrescu rămâne pentru că are contract, el s-a adaptat foarte bine la Cluj şi am colaborat foarte bine cu el. E un antrenor valoros şi în mare parte i se datorează performanţa obţinută până acum, deşi încă nu am câştigat campionatul. Şumudică e foarte simpatic, mi-e prieten, dar nu se pune problema, pentru că avem antrenor foarte bun, care a dovedit şi la noi ce calităţi are", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

CFR Cluj are un avans de patru puncte faţă de FCSB în clasamentul Ligii I şi va câştiga, luni, matematic campionatul, dacă formaţia antrenată de Nicolae Dică va pierde, la Craiova, partida cu CSU. În cazul altui rezultat înregistrat pe Stadionul Ion Oblemenco, titlul se va juca în ultima etapă.

Meciul CSU Craiova – FCSB este programat luni, la ora 20.45, în etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1. România va avea doar o reprezentantă în preliminariile Ligii Campionilor, sezonul viitor, campioana. Formaţia care va termina pe locul al doilea va evolua în preliminariile Ligii Europa.

Comenteaza