CFR interzice fanilor "U" Cluj accesul în tribune cu însemnele echipei favorite

CFR interzice fanilor "U" Cluj accesul în tribune cu însemnele echipei favorite
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația din Gruia a anunțat că doar cei prezenți în sectorul galeriei oaspete vor putea purta însemnele "Șepcilor roșii". 

Un nou episod al derby-ului dintre CFR și Universitatea va avea loc curând, iar oficialii "feroviarior" au anunțat o decizie care nu va fi pe placul rivalilor. Suporterii "studenților" care vor sta în cele două tribune nu vor avea voie să poarte însemnele favoriților.

"Dorim să transmitem suporterilor că, din motive de securitate, și pentru o bună desfășurare a meciului, este interzis accesul în stadion, la meciul de joi seara, cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare cu însemnele clubului U Cluj, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat suporterilor echipei oaspete)", a transmis clubul din Gruia.

"Ultimele bilete disponibile pentru derby-ul Clujului pot fi achiziționate de la casele de bilete din Gruia începând de mâine, dar și online de pe bilete.ro

Programul caselor de bilete din această săptămână:

  • MARȚI (19 DECEMBRIE) - 12:00-17:00
  • MIERCURI (20 DECEMBRIE) - 12:00-17:00
  • JOI (ZIUA MECIULUI) - 12:00-19:45

Atât online, cât și la casele de bilete, o persoană poate achiziționa maxim patru tichete la acest meci", au mai anunțat "feroviarii".

Comenteaza