Champions League, optimi: PSG a umilit Barcelona

Champions League, optimi: PSG a umilit Barcelona
PSG s-a impus cu 4-0 în fața Barcelonei, marți seara, la Paris, în prima manșă a optimilor Uefa Champions League.

Parizienii au deschis scorul prin Angel Di Maria, care a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri (18). Avantajul formației antrenate de Unai Emery a fost dublat de Julian Draxler, din pasa lui Marco Verratti (40).

În repriza secundă, Di Maria a realizat dubla cu un șut de la 20 metri (55). Campioana Franței nu s-a oprit aici, iar în minutul 72, Cavani a stabilit scorul final: 4-0 pentru Paris Saint-Germain.

În urma acestui rezultat, PSG pornește cu prima șansă în returul de pe Camp Nou, programat pe 8 martie. În celălalt meci din prima zi a optimilor UEFA Champions League, Benfica Lisabona a învins-o cu 1-0 pe Borussia Dortmund. Unicul gol al lusitanilor a fost înscris de grecul Mitroglou, în minutul 48.

PSG - FC BARCELONA 4-0 (2-0)

Au marcat: Angel Di Maria (18, 55), Julian Draxler (40), Edinson Cavani (72)

Cartonașe galbene: Adrien Rabiot/ Sergio Bosquets, Andre Gomes, Rafinha

PSG (4-2-3-1): Trapp - Kurzawa, Kimpembe, Marquinhos, Meunier - Rabiot, Verratti (Nkunku 69) - Draxler (Javier Pastore 86), Matuidi (C), Di Maria (Lucas 61) - Cavani

Rezerve: Areola, Lucas, Javier Pastore, Maxwell, Aurier, Ben Arfa, Nkunku

Antrenor: Unai Emery

FC Barcelona (4-3-3): ter Stegen - Alba, Umtiti, Pique, Roberto - Iniesta (C) (Rakitic 72), Busquets, Gomes (Rafinha 58) - Neymar, Suarez, Messi

Rezerve: Cillessen, Rakitic, D. Suarez, Rafinha, Alcacer, Digne, Mathiew

Antrenor: Luis Enrique

Brigada de arbitri (Polonia): Szymon Marciniak (centru), Tomasz Listkiewicz și Paweł Sokolnicki (tușieri), Paweł Raczkowski și Tomasz Musiał (arbitri adiționali), Radosław Siejka (arbitru de rezervă)

Locație: Parc de Princes, Paris

Comenteaza