Clubul Sportiv Universitatea Cluj și-a desemnat cei mai buni sportivi din 2019

Clubul Sportiv Universitatea Cluj și-a desemnat cei mai buni sportivi din 2019
| Foto: judoinside.com

Cele mai importante performanțe reușite de sportivii clubului clujean în anul care stă să se încheie au fost decise de către antrenori.

Clubul Sportiv Universitatea (CSU) Cluj a alcătuit un clasament al celor mai buni sportivi. CSU și-a menținut statutul de cel mai bun club din afara capitalei, dar și de cel mai bun club universitatar. În 2019, sportivii clujeni au obținut 304 medalii, dintre care 127 de aur. În plus, în ciclul olimpic ce se va încheia la anul, odată cu Olimpiada de la Tokyo, CS “U” Cluj a adunat 1227 de medalii, dintre care 526 de aur.

În acest an cel mai bun sportiv al clubului a fost judoka Monica Ungureanu, care a cucerit medalia de bronz în Liga Campionilor, după o finală disputată de CSU cu Benfica Lisabona. Următorele sportive din top au fost atleta Sanda Belgyan și o altă judoka, Loredana Ohîi.

”CSU a reușit performanțe de excepție. Avem peste 300 de medalii câștigate la competiții oficiale, 90 de sportivi la loturile naționale. Continuăm șirul de rezultate excelente din ultimii cinci ani. An de an am avut rezultate mai bune și am reușit să asigurăm condiții mai bune pentru sportivi. Avem speranțe că în 2020 vom reuși să creăm condiții și mai bune și rezultatele vor veni”, a declarat președintele clubului, Ovidiu Vasu.

Comenteaza