Cluj: Trei sportive, depistate cu COVID

Cluj: Trei sportive, depistate cu COVID

Trei sportive din lotul național de judo, care se antrenează la Cluj-Napoca, au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Numărul cazurilor pozitive de coronavirus în rândul sportivilor de la loturile naţionale de judo a crescut la 22 în urma testărilor efectuate marţi seara la Braşov şi Cluj-Napoca, după ce, inițial, fuseseră depistaţi pozitiv 16 băieţi şi o fată.

Astfel, la Cluj-Napoca, unde se pregăteşte lotul feminin, au apărut alte două cazuri, după cel al sportivei Elena Stere.

"În această seară au sosit testele făcute la Braşov de băieţi şi la Cluj de fete. Din loturile masculine, cei 16 depistaţi pozitiv iniţial au fost reconfirmaţi, în plus alţi trei sportivi au rezultate pozitive. Iar la fete, în afara cazului Elenei Stere, au mai fost depistate pozitiv alte două sportive din lotul de cadete. La senioare nu avem niciun caz pozitiv. În total sunt 19 băieţi şi 3 fete", a declarat Zgorcea pentru Agerpres.

În urma testărilor efectuate au fost depistaţi pozitiv şi 3 membri ai staff-ului tehnic, printre care şi secretarul general al Federaţiei Române de Judo, Gheorghe Savu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza