Concluziile lui Neagoe după remiza cu UTA: "A fost o luptă în noroi"

Concluziile lui Neagoe după remiza cu UTA: "A fost o luptă în noroi"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul "studenților" a acuzat din nou starea gazonului de pe Cluj Arena.

"Șepcile roșii" au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu UTA și au ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în campionat. La finalul meciului, Neagoe a lăudat atitudinea elevilor săi și a criticat suprafața de joc.

"Nu ar fi prea multe de spus, mă așteptam să fie un meci greu. Am spus înainte de meci că ne va aștepta o luptă și a fost o luptă în noroi. Era foarte greu să jucăm ceea ce ne-am propus.

Băieții au avut atitudine, dar nu am reușit să marcăm. Cred ca e un rezultat echitabil. Nu s-a putut juca fotbal pe acest teren. Puteam să obținem încă două puncte importante", a declarat tehnicianul.

Eugen Neagoe a ținut să ofere și un răspuns în urma declarațiilor date de reprezentantul Eco Garden, Mircea Crăciun, în legătură cu gazonul de pe Cluj Arena.

"Mai avem câteva zile și ajungem în 2023, suntem supărați că nu am intrat în Schengen, dar nu poți să intri cu un asemenea gazon. A venit acel domn (n.r. - Mircea Crăciun, Eco Garden) și m-a făcut mincinos.

A spus că terenul arată așa din cauză că ne antrenăm noi zi de zi. O minciună mai mare nu am auzit, ar trebui să îi fie rușine. Eu sunt la stadion aproape în fiecare zi și sâmbătă a fost prima dată când am văzut oameni pe teren, în rest nu s-a făcut nimic.

Noi ne antrenăm în Babeș, din august până acum am făcut 5 antrenamente pe stadion. Înainte de joc a fost adus gazon din altă parte și au împrăștiat prin careu și în fața băncilor de rezerve", a spus Neagoe la finalul meciului.

Comenteaza