Concluziile lui Silvășan după victoria din Supercupă: "Nu cred că s-a pus prea mult problema învingătoarei"

Concluziile lui Silvășan după victoria din Supercupă: "Nu cred că s-a pus prea mult problema învingătoarei"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

U-BT Cluj-Napoca a cucerit primul trofeu al sezonului în fața celor de la CSO Voluntari, scor 78-76.

Campioana României a controlat o bună parte din meci, însă pe final au apărut emoțiile, iar jocul a fost câștigat la o singură posesie diferență. Cu toate acestea, Mihai Silvășan consideră că succesul echipei sale a fost unul clar și cere concentrare de la elevii săi înaintea startului campionatului.

"S-a jucat până la final, nici nu ne așteptam să fie altfel. Am avut o primă repriză foarte bună, ne-am apărat și am găsit energia necesară pentru a ne crea un avantaj. Am început destul de moale sfertul trei, ceea ce i-a adus pe Voluntari în joc.

Până la urmă, acestea sunt finalele. Niciodată nu sunt câștigate după pauză sau după un singur sfert. Trebuie să joci până la final. Am întâlnit o echipă puternică, au revenit în meci, dar îmi felicit băieții pentru că au rămas tari din punct de vedere mental și fizic.

Am găsit soluțiile și nu cred că s-a pus prea mult problema învingătoarei, deși am câștigat la două puncte și au existat anumite emoții.

Până la urmă, victoria este victorie și ne-am adjudecat primul trofeu pus în joc. Joi vom reveni în Sala Olimpia, jucăm cu Ploieștiul, așa că nu este momentul să celebrăm prea mult. Campionatul de abia începe", a spus Mihai Silvășan la finalul partidei.

Primul meci al campioanei în Liga Națională este programat joi, de la 18:00. "Studenții" se vor duela cu CSM Petrolul Ploiești.

loading...
Comenteaza