Consiliul Judeţean, alături de fotbalul feminin clujean

Consiliul Judeţean, alături de fotbalul feminin clujean
Clubul de fotbal feminin Olimpia Cluj ar putea fi sprijinit de Consiliul Judeţean Cluj în vederea înfiinţării primei Academii de Fotbal Feminin din România.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Cluj vor discuta pe marginea proiectului de colaborare cu nou-înfiinţata echipă de fotbal feminin CFF Olimpia Cluj, în viitoarea şedinţă a CJ.

Proiectul are ca scop dezvoltarea fotbalului feminin în România, prin formarea ca fotbaliste a peste 200 de fete, organizate pe mai multe categorii de vârstă. Proiectul a fost deja aprobat de către Federaţia Română de Fotbal şi UEFA. Managerul echipei Olimpia Cluj, Mirel Albon, nu a putut fi contactat pentru a comenta viitoarea colaborare cu CJ. Formaţia Olimpia Bucureşti s-a impus în prima etapă a Ligii I, scor 15-0, în partida cu Sporting Craiova, iar în runda secundă a stat, după ce adversara sa, Smart Bucureşti, s-a retras din campionat. CFF Olimpia este cea mai nouă formaţie de fotbal feminin a Clujului, la care activează majoritatea jucătoarelor de la CFF Clujana.

(D.S.)


Comenteaza