Coordonatorul centrului de juniori al CFR-ului: Promovarea lui Buş şi a lui Negruţ la prima echipă a creat o emulaţie la nivelul centrului

Coordonatorul centrului de juniori al CFR-ului: Promovarea lui Buş şi a lui Negruţ la prima echipă a creat o emulaţie la nivelul centrului
Promovarea juniorilor Sergiu Buş şi Sergiu Negruţ la prima echipă a CFR-ului a impulsionat şi ceilalţi juniori din cadrul clubului de fotbal clujean, subliniază coordonatorul centrului de copii juniori, Gheorghe Vasile.

„Sergiu Buș și Sergiu Negruț au debutat la echipa de seniori creând o adevărată emulație în cadrul centrului, dovedind încă odată că juniorii cu adevărat valoroși vor fi promovați la echipa de seniori", a precizat Gheorghe Vasile, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al echipei CFR Cluj.

Două dintre echipele de juniori a clubului de fotbal, juniorii „A" şi „B" s-au calificat în turneul zonal al campionatelor aferente grupelor de vârstă din care fac parte.

Punctele forte ale celor două echipe sunt „implementarea unui nou concept profesionist de performanță în care jucătorii se pregătesc, joacă și trăiesc ca un campion, având la bază o pregătire fizică, tehnico-tactică superioară adversarilor", subliniază Gheorghe Vasile.

Gheorghe Vasile este coordonator al centruluid e copii şi juniori al CFR-ului din vara anului 2007, după ce a pregătit timp de mai mulţi ani diverse grupe de juniori ale Universităţii Cluj.

 

Comenteaza