Cozmin Guşă vrea să aducă Campionatele Europene de Judo Seniori din 2020 la Cluj

Cozmin Guşă vrea să aducă Campionatele Europene de Judo Seniori din 2020 la Cluj
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a afirmat la Realitatea TV că a luat o opţiune foarte serioasă de a organiza Campionatele Europeane de Judo Seniori din 2020 în România, la Cluj.

Cozmin Guşă a spus că încearcă să organizeze Campionatele Europene de Judo Seniori din 2020 în România, la Cluj. "Practic suntem în competiţie cu încă o ţară pe care nu o nominalizez, sper ca lobby-ul meu să fie mai puternic decât al celuilalt preşedinte şi să putem să organizăm aceste campionate europene, care vor fi un spectacol pentru judo, pentru toată lumea, mai tare decât Campionatele Europene de Gimnastică care au fost la rândul lor un succes, în această primăvară", a precizat acesta.

Guşă a mai afirmat că se va organiza şi o bilaterală în 2018 cu Israelul. "Israelul are o aniversare frumoasă de 70 de ani de la crearea statului, noi avem aniversarea noastră de 100 de ani şi am organizat un meci 100 de israelieni împotriva a 100 de români, în Tel Aviv şi Bucureşti. Noi vom merge cu un avion plin în Tel Aviv, în primăvară, ei vin cu un avion plin în România în toamnă şi cu publicul care va fi, cred, destul de mare organizăm la toate categoriile de greutate, atât feminim, cât şi masculin, o întrecere a cărui câştigător normal că va conta însă contează mai mult spiritul de luptă al celor două ţări care în 2018 sărbătoresc un număr rotund de ani de la crearea statelor", a încheiat preşedintele Federaţiei Române de Judo.

 

Comenteaza