Cristina Laslo nu pleacă de la Cluj

Cristina Laslo nu pleacă de la Cluj
Handbalista Cristina Laslo, desemnată cel mai bun centru al campionatului mondial de junioare sub 18 ani, câştigat de naţionala României, va rămâne la Cluj, promite directorul sportiv al echipei "U" Alexandrion, Cosmin Sălăjan.

Sălăjan a confirmat existenţa litigiului dintre Cristina Laslo şi “U” Alexandrion, dar a afirmat că handbalista nu va pleca de la echipă. ”Toate restanţele salariale au fost achitate, iar jucătoarea nu va pleca de la echipă. Mai mult de atât nu pot să zic. N-am apucat să vorbesc cu nimeni. Nu decid eu”, a declarat Sălăjan.

Directorul adjunct al echipei, Olga Stanciu, e de părere că tânăra sportivă are şansa de a creşte în joc la Cluj, unde evoluează meci de meci la o vârstă fragedă, 18 ani.

"Laslo e jucătoare sub contract, înainte de toate. Nu ştiu dacă sportiva vrea să plece. Declarase că ea vrea să termine liceul. Noi am promovat-o. Mi-aş fi dorit să păstrez toate jucătoarele, dar nu s-a putut. Cristina Laslo e sub contract şi n-am argumente pentru care ar pleca de la Cluj. Ne-am străduit să păstrăm această echipă să nu se desfiinţeze. Poveştile acestea nu fac bine echipei, care trece printr-o perioadă de transformare. Noi ştiam că intrarea Alexandrionului nu va rezolva toate problemele. Se caută soluţii pentru a rezolva partea din trecut şi s-au găsit o parte. O parte din continuitate e asigurată de Alexandrion", a spus directorul adjunct Olga Stanciu.

Săptămâna trecută, Cristina Laslo şi-a depus memoriu pentru a deveni liberă de contract, din cauza unor restanţe salariale. Ea are mai multe oferte de transfer, din ţară şi chiar din străinătate.

Comenteaza