Crosul de noapte revine la Cluj-Napoca. Când are loc evenimentul susținut de DeLonghi

Crosul de noapte revine la Cluj-Napoca. Când are loc evenimentul susținut de DeLonghi
| Foto: facebook.com/RunnersClubRomania

Alergătorii din oraș vor avea ocazia să se întreacă pe aleile din Parcul Central, la lumina lunii.

Runners Club anunță revenirea Crosului de noapte la Cluj-Napoca. Evenimentul susținut de compania DeLonghi se va desfășura în 29 aprilie. Organizatorii anunță că sunt 600 de locuri disponibile pentru cei care vor să se întreacă prin Parcul Central, la lumina lunii.

Evenimentul va cuprinde două probe din care doritorii vor putea alege, crosul de 4 km și crosul de 10 km. Înscrierile se pot face exclusiv online, pe site-ul oficial, și au început în 1 februarie, urmând să se încheie în 18 aprilie sau în limita locurilor disponibile.

Pachetul de înscriere conține: tricoul evenimentului, număr concurs + cip cronometrare, acces la clasament și rapoarte, diploma de finisher, care de descarcă din aplicație, dar și medalie.

Taxa de participare este în valoare de 79 de lei și se achită online sau prin transfer bancar în contul: C.S. Runners Club / Unicredit Bank IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000.

Primii trei clasați, atât la masculin, cât și la feminin, vor fi recompensați cu premii în bani. La crosul de 10 km sumele se încadrează între 300 și 200 de lei, în timp ce la cel de 4 km, sumele variază între 200 și 100 de lei.

Comenteaza