Cum l-a dat de gol Mutu pe Mureșan

Cum l-a dat de gol Mutu pe Mureșan
Adrian Mutu susține că, din Liga I fotbal, singura echipă care l-a ofertat a fost campioana CFR Cluj. Asta deși doctorul Iuliu Mureșan oferise un alt „diagnostic”: „Nu suntem interesați de Mutu!”.

„Am vorbit cu Paszkany, de la Cluj, mi-a făcut o ofertă, dar am refuzat-o. I-am mulțumit că m-a căutat. CFR a fost singura echipă din România care m-a vrut și care mi-a făcut și ofertă. Sper să se califice în grupele Ligii Campionilor, a declarat Mutu pentru trimisul cotidianului „Gazeta Sporturilor" la Ajaccio.

În urmă cu câteva zile, Iuliu Mureșan, subalternul lui Arpad Paszkany la CFR Cluj, spunea că „Mutu nu ne interesează. Este peste posibilitățile noastre. Nu poți strica un plafon salarial pentru un jucător".

Afirmația lui Mutu îi pune într-o lumină nefavorabilă și pe dinamoviști. Pe vremea când era la club, acționarul Cristi Borcea se bătea cu pumnul în piept că Mutu își va încheia cariera în Șoseaua Ștefan cel Mare și că îi va face o ofertă internaționalului imediat ce va deveni liber de contract, arată evz.ro.

Comenteaza